Bónuszok

A fogadóirodák által kínált leggyakoribb bónusz az ún. első befizetés bónusz. Ennek lényege, hogy a számlanyitás utáni első befizetésünket 50-100%-al megnövelik, és általában már rögtön a kezdetektől ezzel a nagyobb összeggel játszhatunk. Természetesen a bukik sem bolondok, nem lehet tehát azt eljátszani, hogy nyitok egy számlát, befizetek mondjuk 10 000 Ft-ot, megkapom hozzá a 10 000 Ft bónuszomat, aztán egyből igényelem is szépen a 20 000 Ft-os kifizetésemet. Az irodák által adott bónusz összegét "meg kell forgatni", tehát fogadnunk kell vele, általában bizonyos odds fölötti eseményekre téve. A bónuszok kiforgatásához ITT találhatsz tippeket, segítséget. Nézzük akkor, milyen első befizetés bónuszokat ajánlanak a fogadóirodák:

 

Bet365 

Véleményem szerint jelenleg a Bet365 első befizetés bónusza a legjobb, minden szempontból. Megduplázzák az első befizetésünket 15 000 Ft-ig, ami elég szép summa, ráadásul kiforgatni sem különösebben nehéz. (Természetesen kisebb összeget is be lehet fizetni, 5-10 000 Ft-ot pl., ez a többi iroda hasonló ajánlatára is érvényes.) A befizetett összeget+a bónusz összegét összesen 3x kell megforgatnunk, minimum 1,5x-ös oddson mielőtt igényelhetnénk a kiutalást. Valójában először a saját 15 000 Ft-unkat kell 1x megforgatni ezen az oddson, és csak akkor adódik hozzá a másik 15 000 Ft, összességében tehát 3x30 000+15 000, vagyis 105 000 Ft értékben kell fogadnunk legalább 1,5-ös szorzón, hogy teljesítsük a forgatási követelményüket. Ami még szintén pozitívum, hogy a forgatásba beleszámítanak a "visszafogadások" is. Tehát ha egy kosármeccsen megrakjuk X csapatot 2-es oddson 1000 Ft-al, majd élőben úgy alakulnak az eredmények, hogy a másik csapat oddsa is 2,00-re emelkedik, akkor akár őket is megtehetjük 1000 Ft-al. Ezzel pénzünknél maradunk (2000 Ft tétre fogunk visszakapni 2000 Ft-ot, bárki nyerjen is), miközben máris megforgattunk 2000 Ft-ot. Az egyedüli nehézséget az adja, hogy az 1,5-ös odds nem jöhet össze pl. 2 db 1,3-as fogadás kötésbe tételével, hanem minden egyes megfogadott eseménynek legalább 1,5-ös oddsal kell rendelkeznie, hogy beleszámítson a forgatásba.

Sportingbet

Egy másik nagy összegú bónusz, amit elég könnyen ki lehet forgatni. Ők is 100%-al növelik meg az első befizetésünket, akár 15 000 Ft értékben, itt azonban kicsit mások a forgatási feltételek. Először a Sportingbetnél is az eredetileg befizetett összeget kell megforgatnunk 1,5-ös oddson, majd egy e-mailben kell igényelnünk a bónuszt, amit aztán jóváírnak a számlánkon. Ezt követően csak a bónusz összegét (!) kell megforgatnunk 10x, összesen tehát 165 000 Ft értékben kell fogadásokat tennünk, hogy kiutalást kezdeményezhessünk a számlánkról. Itt sem tiltott a fentebb leírt "visszafogadások" megjátszása, az 1,5-ös szorzó viszont itt sem állhat össze egy 1,25x1,25-ös kettes kötésből például, az egyes eseményeknek önmagukban kell 1,5-ös oddsal rendelkezniük, hogy beleszámítsanak a forgatási követelménybe. A Sportingbet fogadási kínálata mérkőzések előtt és élőben is nagyon gazdag, így (a tétjeink nagyságától függően) viszonylag hamar "készpénzzé" tehetjük a 15 000 Ft-os bónuszt!

Expekt

Az Expekt első üdvözlőbónusza ugyan csak 50%-os, és maximum 6000 Ft, viszont talán itt a legkönnyebb teljesíteni a forgatási követelményeket. Itt is először az eredeti  befizetésünkkel kell egyszer foagdnunk, és utána írják jóvá a bónusz összegét. Ezután már csupán a bónusz összegét kell 3x megforgatnunk minimum 2,00-es szorzón, amibe azonban beleszámítanak a kombi fogadások is! (Tehát mondjuk egy 1,5x1,5-ös két mérkőzéses kombira feltett pénz is számítani fog.) Ha utána számolunk, 6000 Ft bónusz „valódi pénzre váltásához” csupán 30 000 Ft értékben kell fogadnunk, ami igazán baráti, kombikból pedig még a kis oddsok szerelmesei is össze tudják hozni a szükséges 2-es oddsot.

 Unibet 

Az Unibet 50%-os első befizetés bónuszt kínál, akár 10 000 Ft, értékben, aminek a kiforgatásához azonban kell némi kitartás, főleg azoknak tudom ajánlani, akik a bankukhoz képest nagy tétekkel szoktak fogadni, vagy hetente 5-10 eseményre is tesznek pénzt. Az „ajándék pénz” kiutalásához ugyanis a bónusz összegének 12x-esével kell fogadnunk, legalább 1,6-os szorzón. Ez azt jelenti, hogy a maximális 10 000 Ft-os bónusz kiforgatásához 120 000 Ft értékben kell fogadásokat kötnünk.

Fortunawin

Náluk jelenleg egy 100%-os, legfeljebb 10 000 Ft-os első befizetés bónuszt tudunk igényelni. A bónusz kifizetéséhez a befizetés és a bónusz összegét 5x kell megforgatnunk minimum 3-as oddson. Ez egy picit talán nehéznek tűnhet, de a kombi fogadások is beleszámítanak a 3-as oddsba, ami így könnyen összejöhet, ráadásul a pénzünket azonnal megduplázzák, tehát már az első fogadástól kezdve 20 000 Ft-al indulhatunk. A Fortunawin-en nagyon széles kínálatot találunk magyar focira (NB 1-2), kézilabdára, röplabdára, tehát szinte mindenre, sőt, még egy ún. NB1 totó nevű játékuk is van, ahol nagyon szép pénzeket lehet nyerni, ha az ember otthonosan mozog a magyar bajnokság történéseiben. A bónusz kiforgatásához ITT találhattok egy kis segítséget.

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, kattints a "Tetszik" gombra alul, és oszd meg másokkal is!