Fortunawin bónusz

2012.02.17 11:30

A Fortunawin által kínált bónusz kiforgatásához minimum 3,00-as szorzójú szelvényekre kell fogadnunk, ami egyeseket talán elbátortalaníthat. Akik főleg kötés nélküli single szelvényeket szoktak tenni, azoknak valóban egy kicsit nehéz dolga lesz, hiszen 3,00 feletti oddsal csak a döntetlent és az esélytelenebb csapatok meglepetés győzelmét szokták adni. Meg lehet próbálni tehát ebbe az irányba elmenni, és "kiszagolni" minden hétvégén 6-7 döntetlen szagú mérkőzést, amiből elég ha 2 bejön, és máris pénzünknél maradunk, miközben forog a bónusz. A döntetlengyanús meccsek megtalálásához ITT találhatsz segítséget.

Persze azoknak sem kell csüggedniük, akik inkább 1,1-2,0 közötti oddsokat szoktak megjátszani, hiszen ez esetben is 2-3 mérkőzés kötésbe tételével már megkaphatjuk a szükséges tripla szorzót, és ha körültekintően választunk tippeket akkor nem olyan nehéz elérni, hogy ezeknek a kombiknak legalább a fele nyertes legyen. (Ezzel ugye már bőven nyereségesek leszünk a bónusz összegén felül is.)

Végül pedig ne feledkezzünk meg az élő fogadásban rejlő lehetőségekről sem! A "visszafogadás" lehetőségének köszönhetően nem kell ugyanis hogy az általunk döntetlenre tett meccs valóban döntetlennel érjen véget, ahhoz hogy nyerjünk, de legalábbis veszteség nélkül forgassuk a bónuszt. Ennek a módszernek a részletes leírását EBBEN az írásomban találjátok.

Ha tetszett az írásom és hasznosnak találtad, akkor nyomj egy "Tetszik" gombot lent, és oszd meg másokkal is!