Fogadóirodák

Érdemes alaposan "körbenézni a piacon", mielőtt letennénk a voksunkat egy fogadóiroda mellett, sok tényező befolyásolhatja ugyanis a döntésünket. Manapság már rengeteg internetes fogadóiroda közül válogathatunk, van azonban néhány dolog amit érdemes észben tartani. Ismeretlen, újonnan megalakult, kis irodákhoz nem érdemes pénzt befizetnünk, mert sajnos amikor a kifizetésre kerülne a sor, akkor sokszor fognak mindenféle akadályokat gördíteni az utunkba, és végül könnyen hoppon maradhatunk. Íme tehát a teljesség igénye nélkül és egyáltalán nem sorrendben pár megbízható, jónevű fogadóiroda, akik közül bátran válogathatunk:

Ha szinte csak 1x2-re, under/over-re szoktunk fogadni kötés nélkül, akkor valószínűleg a Pinnacle lehet számunkra a jó választás. Ők adják általában mindenre magasan a legjobb szorzókat (1,5 helyett mondjuk 1,65-öt, vagy 3,5 helyett 4,00 nagyon nem mindegy!), és náluk akár több ezer eurós tétekkel is lehet játszani. Hátrányuk egyrészt, hogy semilyen befizetési bónuszt nem ajánlanak, tehát kezdő irodának nem a legjobbak. Másik negatívum a nagyon szerény kínálatuk: még egy Bundesliga meccsre is csupán 1x2, under/over, és egy nagyon szűk ázsiai fogadási lehetőséget kínálnak, ami a versenytársakhoz képest bántóan kevés. A kombifogadások szerelmeseinek sem kedvez a Pinnacle, ugyanis nem minden mérkőzés tehető kötésbe, ráadásul az egész dolog elég körülményesen van megoldva. Élő fogadási lehetőségük van, ugyanezzel a szűk kínálattal és barátságtalan kezelő felülettel, itt sem ők tehát a legjobbak.

Az Expekt és a Bet365 két kiváló iroda, sok hasonlósággal. Mindkét oldalon nagyon jó oddsokat találhatunk, egy könnyen kiforgatható kezdőbónuszt, valamint egy felkészült és segítőkész supportot. Az Expekt oldala egyszerű, jól átlátható, a mérkőzések előtti kínálata az átlag halandó számára kielégítő, és az élő fogadás részlegük is teljesen rendben van. A Bet365-nél "minden kutya fülére" lehet fogadni, a legtávolabbi országok tartalékbajnokságaitól kezdve a tollaslabdán át az amerikai választásokig eredményéig mindenre, de tényleg. Ugyanez igaz rájuk élőben is, az ottani kínálatukkal is talán csak a Bwin kelhet versenyre.

Szintén jószívvel tudom még ajánlani az Unibet-et, ahol a Supertoto említhető meg különlegességként, valamint a Sportingbetet ahol még a kezdőbónuszon túl még egy "bónusznaptár" is van, ahol a hónap minden napján igénybevehető valamilyen ingyenes fogadás, tét visszafizetés vagy hasonló.

 

Az egyes fogadóirodák bónuszairól, akcióiról ezen az oldalon olvashatsz bővebben.