Stratégiák

System fogadások

System fogadások alatt alapvetően a fogadóirodák által is kínált Trixie, Yankee, stb. fogadásokat értjük. Ezek alapesetben nem számítanak bele a bónuszforgatásokba a legtöbb helyen, azonban "kézzel" összeállítva persze ez kijátszható, hiszen azt már x db külön fogadásnak érzékeli majd a rendszer....

Döntetlen vadászat

Biztos mindenki bukott már el fogadást azért, mert "leikszelt" a csapata, ami elég idegesítő tud lenni. A döntetlen eredmény a fogadók nagy többségével ki szokott babrálni, el is magyarázom miért. A fogadók igen nagy részénél (még ha tudat alatt is) a tippelésnél szerepet játszik a szimpátia....

Tippmix-kulcsok

Tételek: 1 - 4 ból 8
1 | 2 >>

ÉLŐ stratégiák

Hibák ÉLŐ fogadásnál

2012.02.28 11:55
  Itt most pár "technikai", avagy logikai hibára térek ki, amit sokan elkövetnek élő...

Biztosítás, átfogadás ÉLŐ-ben

2012.02.28 09:37
Az ÉLŐ fogadás egy olyan lehetőség amivel mindenkinek érdemes élnie, ha szeretne nyereségesnek...

Bónusz forgatása ÉLŐ fogadással

2012.02.21 11:43
Ha szeretnénk biztonságosan, és gyorsan kiforgatni az irodák által ajánlott kezdőbónuszokat,...

 

 

Magyarázat a tippmix kulcsokhoz

Példaként vegyük a 6-os számú kulcsot, azon elmagyarázom mi mit is jelent a képeken.

 

 

Szükségünk van tehát 9 db eseményre (mérkőzésre), amiből mi úgy gondoljuk, hogy legalább 5 be fog jönni. Ez azért vállalhatónak hangzik. (Az oddsok átlagának 2,45-nek kell lennie, lehetőleg úgy, hogy az egyes meccsek is maximum pár tizeddel térnel ettől. Ha a 9 odds között egy csomó 3,00 körüli, meg 2 alatti van, akkor kialakulhat olyan helyzet, hogy pont az 5 kisebb szorzós tippünk jön be, és valamennyi mínuszban zárunk.) A kulcs segítségével ebből a 9 eseményből úgy fogunk összeállítani 6 db kettes kötést, hogy még 4 rossz tipp esetén is lesz egy nyertes szelvényünk, amivel nem leszünk veszteségesek.

Fogjuk tehát a 9 kiválasztott mérkőzésünket, leírjuk őket egymás alá, megszámozzuk 1-től 9-ig, majd innen behelyettesítve létrehozzuk a táblázat fölött felírt 6 féle kettes kötéses kombit, és ennyi. (Első meccs az ötödikkel, első a nyolcadikkal, stb.) A lehetséges esélyekről a táblázatból kaphatunk képet. Tehát pl. ha 6 meccset találunk el, akkor 58% esélyünk van arra, hogy 3 db nyertes szelvényünk lesz, 33%, hogy 4 db, és kb. 8% hogy 5 db. (Az is kiolvasható egyébként, hogyha mi a 9 meccsünkből 6-ban is "biztosak vagyunk", akkor már akár 1,73-as átlag szorzóval is nyereségesek lehetünk. És így tovább, ugyanígy láthatjuk azt is, hogy még 3 helyes tippnél is van 46% esélyünk, hogy lesz nyertes szelvényünk!)

Egy kis jótanács még pluszban: ha kicsit alaposabban megnézzük, láthatjuk hogy az 1-9 meccsünkből az 1., az 5., és a 8. csupán ami két szelvényen is szerepel, a többi mind csak egy kombiban található meg. Éppen ezért ajánlatos ezekhez a sorszámokhoz a "legtutibb" meccseket rendelnünk", a többiből ugyanis ha elmegy 3-4 akkor még mindig lehet akár több nyertes szelvényünk is. (A többi kulcsnál is vannak ilyen "kritikusabb" meccsek, ezeket érdemes kikeresni, és annak megfelelően számozni a 9 tippünket.)