Tippek forgatáshoz

2012.02.21 10:44

Ebben az írásomban adok pár tippet ahhoz, hogy hogyan is lehet viszonylag gyorsan, de mégis nyereségesen/veszteség nélkül kiforgatni az irodák kezdőbónuszát. (Néhány irodánál van időbeli megkötés a bónusz kiforgatására, ami 1-3 hónap szokott lenni, tehát egy átlagos fogadási mennyiséggel könnyen teljesíthetőek.)

1, Legyünk kicsit bátrabbak - Bónusz forgatásánál alapból is másfél-kétszeres pénzzel "kezdünk", így a téteket is ennek megfelelően növelhetjük. Ha mondjuk egy 10 000 Ft-os bank esetén 500 Ft-okkal fogadnánk, akkor a 15-20000 Ft-ra duzzadt bankunkkal nyugodtan emeljük meg kicsit a tétet, mondjuk 1-2000 Ft.-okra. Vigyázni kell persze, nem szabad, hogy az "ingyen pénz" hatására könnyelműek legyünk, és túlzottan is vakmerő tétekkel játsszunk. Még 20 000 Ft-os banknál is igen bátor dolog pl. 5000 Ft-ot tenni egy szelvényre, mert egy rossz széria esetén könnyen lenullázhatjuk magunkat. Érdemes a tippek kiválasztásánál is valamivel bevállalósabbnak lenni. Tehát ha valamit normál esetben x2-re vennénk, próbáljuk meg sima vendég győzelemre, vagy legalábbis DNB 2-esre behúzni, engedve a magasabb szorzók csábításának.

2, Figyeljünk az oddsra! - Ha a bónusz forgatásába csak a minimum 2,00-es oddsú szelvények számítanak bele, akkor törekedjünk ilyen fogadásokat összeállítanii. Ha van mondjuk 6-7 kisebb szorzójú tippünk, akkor azokat osszuk el kettes-hármas kötésű szelvényekbe, hogy kiadják együtt a szükséges oddsot. 

3, Élő fogadások! - Ha csak a bónusz biztonságos, veszteség nélküli kiforgatására törekszünk, akkor nagy előny lehet az élő fogadás lehetősége. Ez egy elég nagy témakör, így inkább ITT írok róla külön, részletesebben.

4, System fogadások! - A legtöbb irodánál a System fogadások alap esetben nem számítanak bele a forgatási követelménybe. Ez azonban valójában könnyen kijátszható, hiszen ezeket pár kattintással saját magunk is létrehozhatjuk. Pl. egy 3/4 típusú System fogadás lényege, hogy a négy kiválasztott eseményből összeállítja az össze lehetséges 3-as kötést (4 féle van), így ha a 4 tippből BÁRMELYIK 3 bejön, garantáltan lesz egy nyertes kombi szelvényünk. Ezt a gép a System fogadás bepipálásával megcsinálja helyettünk, de mi inkább állítsuk össze "kézzel" a 4 db szelvényt szépen egyesével, és így máris mind a négy bele fog számítani a forgatásba! A különböző system fogadásokhoz leírást, valamint szintén nagyon hasznos Tippmix-kulcsokat ITT találhattok.

 

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, kattints a "Tetszik" gombra alul, és oszd meg másokkal is!