Bayern - Hoffenheim

2012.03.08 09:31

Tipp - döntetlen

Odds - 6,00x

Tét - 2/10

A lassan már nem is titkoltan csak a BL-re koncentráló Bayern München hátránya tovább nőhet a Dortmund mögött egy otthoni pontvesztéssel.

 

                           FC Bayern München                                TSG 1899 Hoffenheim

 

Az éllovas Dortmund mögött immár 7 pontos hátrányba lévő bajorok számára innentől valószínűleg a Bajnokok Ligája küzdelmei elsőbbséget fognak élvezni a bajnoksággal szemben. (A Münchennek ugyanis piszok nehéz dolga lesz jövő héten, amikor a Basel ellen próbálnak majd 0-1-ről fordítani.) Volt szerencsém a Bayern összes tavaszi mérkőzését látni, és talán csak a Schalke elleni rangadón fociztak igazán jól, a többi meccsen bizony eléggé szürkék voltak. Néha hiányzik az ötlet a támadásaikból, néha Robben önzőzi el, néha pedig egyszerűen Müller vagy Gomez nem lövi be a helyzeteket. (Utóbbinak ez ősszel még nem volt szokása pedig.) A München egyébként egy igen hosszú hazai győzelmi sorozat kellős közepén van, dehát mikor szakadjon meg egy ilyen széria ha nem pont egy kisebb hullámvölgyben, amikor ráadásul fejben már valószínűleg a Basel elleni meccsen járnak a fiúk?!

A bajorok ellenfele az edzőváltás után ismét régi önmagát idéző Hoffenheim lesz. A kiscsapat védelme a 2012-es esztendőre ismét megszilárdult, 8 mérkőzés óta pedig sosem maradtak rúgott gól nélkül sem. Nagy érvágás lesz azonban számukra Salihovic hiánya, így a helyzetek befejezésére nem igazán van megbízható emberük. Sérültek azonban bőven vannak a másik oldalon is, védelemben a van Buyten - Contento párosra nem számíthatnak továbbra sem, a középpályán pedig a csapat motorja Schweinsteiger fog nagyon hiányozni, aki nélkül mindig kicsit elveszettnek tűnik a csapat.

A BL-re koncentráló, sérülésektől sújtott, hullámvölgyben lévő Bayern ellen tehát teljesen reális esélye van a Hoffenheimnek, hogy elcsípjen egy pontot, így a 6,00x-os odds bevállalható kisebb téttel. A kevésbé merészeknek tudom ajánlani a Hoffenheim +1.5-ről ázsiai fogadást 1,975x-ös oddson.

 

Ha tetszett az írásom, kattints alul a "Tetszik" gombra, és oszd meg másokkal is!