Zaragoza - Villareal

2012.03.03 21:13

Tipp - Villareal

Odds - 2,35x   (Iroda - Bet365)

Tét - 5/10

 

A gyakorlatilag már biztos kieső Zaragoza újabb csúnya verésbe szaladhat bele a második idegenbeli győzelmére hajtó Villareal ellen.

 

                               Real Zaragoza                            Villarreal Club de Fútbol

 

A liga masszívan legutolsó csapatát 2,35x-ös oddson veretni bármikor csábító lehet, a tavasszal magára találó Villareal ellen meg főleg. A Zaragoza helyzete lényegében már féltávnál is szinte teljesen kilátástalan volt, annyira messze voltak az utolsó, még bentmaradást érő helytől. Tavasszal aztán erre a gyászos helyzetre még pár lapáttal (vereséggel) rátettek, és már a játékosok hozzáállásán is érezhető, hogy elvesztették a hitüket. Ez persze látszik a pályán is, a Zaragoza játéka ugyanis lélektelen, ötlettelen, arról nem is beszélve, hogy alig-alig van minőségi játékosuk támadásban. 

A Villareal féltávnál még hasonlóan gyalázatosan állt, mint a Zaragoza, José Molina edző érkezésével azonban sikerült a felszínre hozni a sárga tengeralattjárót. A csapat még  ugyan csak a 17., de egy esetleges holnapi győzelmükkel már 6 pontra távolodhatnának el a kiesőzónától. A csapat támadójátéka az egyik legszebb az egész ligában, amit főleg a Camunas - Borja Valero - Joselu - Ruben négyesnek köszönhetnek. A csapat gyengéje egyértelműen a néha gyermeteg hibákat vétő, és kissé szervezetlennek tűnő védelem, ezzel azonban véleményem szerintem nem lesz képes élni a hazai csapat. Valójában az egyetlen komoly érv a tipp ellen az a tény, hogy a Villareal az eddigi 12 idegenbeli meccséből csupán 1-et tudott megnyerni, ami bizony elég ijesztően hangozhat. A képet azért kicsit árnyalja, ha megemlítjük, hogy ezt a győzelmet pont a Sevilla ellen érték el, alig pár hete. A vendégek egyetlen komoly hiányzója a csatár Ruben lesz, de szerintem még az ő távollétében is bőven gólképes ez a Villareal.

A vendégek szerintem (ellentétben a Zaragozával) nagyon motiváltan fognak pályára lépni, mivel szeretnének végre eltávolodni a kiesőzónától. Ehhez pedig semmi más nem is kell, mint hogy a két csapat közti nagyon nagy minőségbeli különbségből megmutatkozzon valami, és legyőzzék a halovány Zaragozát.

Ha tetszett az előzetesem, kattints alul a "Tetszik" gombra, és oszd meg másokkal is!