WBA - Chelsea

2012.02.29 13:15

Tipp - DNB hazai

Odds - 3,00x

Tét - 5/10

 

A Roy Hodgson által irányított West Brom gyilkos formába lendült az utóbbi hetekben, és könnyen lehet, hogy újabb szöget vernek be Villas Boas koporsójába.

 

              West Bromwich Albion FC                                                        Chelsea FC

 

Az egész szezonban várakozáson alul teljesítő Chelsea csapatánál lassan kezd minden összeomlani. A Nápolyban elszenvedett 3-1-es zakó után már inkább csak elméleti esélyük van a továbbjutásra, a bajnokságban pedig már csupán a 4. helyért lehetnek versenyben az Arsenal kárára. Az eleinte magabiztos Villas Boastól már hallani olyan nyilatkozatokat, hogy nem igazán érzi biztosnak az állását, és az öltözőben sem felhőtlen a kapcsolata a játékosokkal. Az utóbbi időben egyre-másra szállították a kiábrándító eredményeket, amit végül az idei szezonban még náluk is gyalázatosabban leszereplő Bolton legyőzésével szakítottak meg múlt héten. Az idén amúgy is elég sok gólt beszedő védelemben nem számíthatnak Terry játékára, míg elöl lényegében gólszerző nélkül maradhatnak ha Drogbát nem tudják összedrótozni valahogy, Torres ugyanis továbbra is el van átkozva a kapu előtt.

A kisebb hullámvölgyből két nagyarányú győzelemmel (4-0 és 5-1) kilábaló West Brom önbizalomtól duzzadva várhatja a kékeket. Sorozatban lehozott két meccsükkel már biztonságos távolságban vannak a kiesőzónától, így nyugodtan játszhatnak, mindenféle teher nélkül, ami könnyen egy tippmix-gyilkos győzelemhez segítheti őket. Az Odemwingie - Fortune - Thomas - Morrison támadó szekció nagyom elemében van mostanság, a mostani meccsen azonban kérdéses Jerome Thomas - Scharner és Chris Brunt játéka is, így nem sima vendég győzelemre teszem a mérkőzést.

Az apró sérüléssel bajlódó játékosok kérdéses játéka miatt inkább egy DNB hazai fogadást ajánlok, aminek a 3,00x-as oddsa igazán kedvezőnek mondható, mindenképpen megér egy próbát.

Ha tetszett az elemzésem, kattints alul a "Tetszik" gombra és oszd meg másokkal is!