Stoke City - Norwich

2012.03.01 19:07

Stoke City - Norwich

Tipp - döntetlen

Odds - 3,5x

Tét - 3/10

A másik erősen döntetlengyanús mérkőzés a szombati Premier League kínálatból a Stoke és a Norwich összecsapása véleményem szerint.

 

                            Stoke City FC                                Norwich City FC

 

A Stoke a múlt hétvégén egy igen hosszú nyeretlen bajnoki szériát tudott megtörni a meglepően keveset mutató Swansea legyőzésével. Játékukra sosem a szép cselek, technikás megoldások, vagy éppen a sok gól voltak jellemzőek. Sokkal inkább a stabil, kőkemény védekezés, a beívelésekből és rögzített szituációkból elért kissé esetleges gólok. Középpályán a támadásépítésben leginkább csak Pennant szokott jeleskedni, a befejezéseknél pedig az idén 7 ill. 5 találatig jutó Crouchtól és Walterstől várják a gólokat. Röviden összefoglalva egy igazi iparos, szürke középcsapat a Stoke, nem is igazán értem miért adják a győzelmüket ilyen alacsony oddsal... (1,8 körül)

A Norwich az egész szezonban bőven a várakozásokon felül teljesít, amit a 8. helyük és a 38 lőtt góljuk is jól mutat. Egy zárt védelem ellen kissé nehezen szoktak ugyan boldogulni, de annyi gólt valószínűleg ők is képesek lesznek lőni mint a "fazekasok". Elöl Hoolahan és Pilkington szokta szervezni a játékot, a befejezéseknél pedig Holt és Morrison a két kulcsember a maguk 8 és 10 góljával. Két elég hasonló tudású csapat fog tehát összecsapni egy olyan mérkőzésen, ami nagyon ikszért kiált. A hazaiak ugyanis 9, míg a vendégek 6 mérkőzés óta nem játszottak döntetlent, és ezen a meccsen bizony könnyen lehet, hogy mindkét széria megszakad, és végül 1-1 pontot könyvelhetnek el a csapatok.

Természetesen itt is érdemes résen lenni, és ha úgy érezzük a 60-70. perc tájékán, hogy az egyik csapat nagyon közel áll a győztes gól megszerzéséhez, akkor legyünk készek egy élő fogadással vissza biztosítani a tippünket.

 

Ha tetszett az előzetesem, akkor alul kattints a "Tetszik" gombra, és oszd meg másokkal is!